Esteu aquí: Inici Educació Notícies Noticies 2018 El projecte DiaMéd acosta la cultura de països del Mediterrani a les escoles i instituts de Tarragona

El projecte DiaMéd acosta la cultura de països del Mediterrani a les escoles i instituts de Tarragona

El projecte DiaMéd acosta la cultura de països del Mediterrani a les escoles i instituts de Tarragona

L’activitat s’emmarca en el Projecte Educatiu dels Jocs de Tarragona 2018
El projecte DiaMéd acosta la cultura de països del Mediterrani a les escoles i instituts de Tarragona Una part del grup de joves procedents de diferents països del Mediterrani que han fet les xerrades sobre l'esport i la vida als seus països. Foto: Mauri.
27/04/2018

Un total de 16 alumnes de diferents països de la riba del Mediterrani han impartit avui xerrades sobre l'esport i la vida quotidiana als seus països, a diferents centres educatius de Tarragona i municipis dels voltants, gràcies a la iniciativa DiaMéd (Diàlegs per la Mediterrània).

L'activitat s'emmarca en el Projecte Educatiu dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018, promoguda per la Secretaria General de la Unió per la Mediterrània.

Els joves, d'entre 15 i 18 anys, són procedents de països com: França, el Marroc, Egipte, Algèria o Síria i les xerrades s'han efectuat a l'Escola el Miracle, Teresianes, IES Martí Franquès, IES Bonavista, Escola La Portalada (Altafulla), Marcel·lí Esquius (Mont-roig del Camp) i l'Escola Internacional del Camp (Salou).

Segells de reconeixement d’administració oberta