Esteu aquí: Inici Educació Notícies Noticies 2018 Els dies 7 i 8 de juny, festa de cloenda de "Lliga el conte i passa'l" a la Biblioteca de Torreforta

Els dies 7 i 8 de juny, festa de cloenda de "Lliga el conte i passa'l" a la Biblioteca de Torreforta

Els dies 7 i 8 de juny, festa de cloenda de "Lliga el conte i passa'l" a la Biblioteca de Torreforta

Prop de 600 infants s’aplegaran per celebrar el final de curs d’aquest projecte de foment de la lectura
Els dies 7 i 8 de juny, festa de cloenda de "Lliga el conte i passa'l" a la Biblioteca de Torreforta Alguns dels sis-cents infants que s'acomiadaran de la Daniela del projecte "Lliga el conte i passa'l" aquest matí a la Biblioteca de Torreforta.
07/06/2018

Aquest any, per 8è any consecutiu, la Biblioteca Pública de Torreforta, conjuntament amb Pla Educatiu d'Entorn de Tarragona i totes les Llars d'infants de la zona, col·legis, escoles i entitats celebren la cloenda del projecte "Lliga el conte i passa'l".

Aquest projecte té com a objectiu potenciar la lectura entre els infants més petits estimulant les emocions i els sentiments a partir d'una història. Per tal d'aconseguir-ho cada any se cerca un conte que compleixi les expectatives de competència lectora, de qualitat tant en les il·lustracions com en el seu contingut i valors, i que permeti treballar-lo des de les diferents disciplines escolars: plàstica, expressió corporal, música, matemàtiques, etc. Enguany el conte escollit ha estat El somriure de la Daniela de Rebeca Luciani i Carmen Gil. El conte explica la història de la Daniela, que somriu i contagia a la Roberta, l'hipopòtam, i així successivament amb diferents animals que tenen tot de preocupacions i a mesura que els hi arriba el seu somriure tot canvia.

Entre avui i demà uns 600 infants diran adéu a la Daniela i la resta de protagonistes amb el contacontes Agus Farré, una gran festa i un petit esmorzar.

Segells de reconeixement d’administració oberta