Esteu aquí: Inici Educació Notícies Noticies 2018 L'alumnat de 2n d'ESO de l'Escola Joan Roig guanya el Premi al Millor Eslògan del programa Classe sense Fum

L'alumnat de 2n d'ESO de l'Escola Joan Roig guanya el Premi al Millor Eslògan del programa Classe sense Fum

L'alumnat de 2n d'ESO de l'Escola Joan Roig guanya el Premi al Millor Eslògan del programa Classe sense Fum

Els estudiants van recollir el premi d'una visita al circuit de Catalunya de Montmeló en un acte al CaixaForum de Barcelona
L'alumnat de 2n d'ESO de l'Escola Joan Roig guanya el Premi al Millor Eslògan del programa Classe sense Fum Els alumnes de 2n d’ESO de l’Escola Joan Roig. Fotografia: Mauri
05/07/2018

 

L’alumnat de 2n d’ESO de l’Escola Joan Roig de Tarragona ha obtingut el Premi al Millor Eslògan de l’edició de Classe sense Fum amb la frase T’ho vols perdre?.

Classe sense Fum és un programa de prevenció del tabaquisme adreçat als alumnes de 1r i 2n curs d’educació secundària obligatòria. El programa parteix del compromís de tot un grup classe de no fumar durant un període de temps no inferior als sis mesos dins del curs escolar. Al llarg d’aquest període, els professors reforcen regularment la decisió dels alumnes fent un seguiment del compliment del seu compromís. Els alumnes elaboren vídeos i cartells amb un missatge per a la prevenció del tabaquisme.

Els estudiants de 2n d’ESO de l’Escola Joan Roig de Tarragona, guanyadors de l’eslogan d’aquest curs, van recollir el premi que és una visita al circuit de Catalunya de Montmeló, en un acte celebrat a Caixa Fòrum a Barcelona.

En l’edició 2017-2018 han participat 44 centres educatius de Catalunya, 168 aules i 4.213 alumnes al programa Classe sense Fum.

El programa de prevenció del tabaquisme pretén donar formació als nois i noies per a disminuir l'ús del tabac o endarrerir l'edat d'inici. Forma part d’un projecte europeu i està coordinat per l'Agència de Salut Pública de Catalunya i el Departament d'Ensenyament de la Generalitat. El Servei de Prevenció de l’Àrea de Serveis a la Persona de l'Ajuntament de Tarragona dóna suport als centres que participen a la Classe sense Fum amb tallers a les aules, que complementen la tasca que fan els tutors.

Segells de reconeixement d’administració oberta