Esteu aquí: Inici Educació Notícies Noticies 2018 Lliurament dels VII Premis IMET d'Educació Josep Vives Ciurana

Lliurament dels VII Premis IMET d'Educació Josep Vives Ciurana

Lliurament dels VII Premis IMET d'Educació Josep Vives Ciurana

Serà aquest dimecres, a les 19 h
27/11/2018

Aquest dimecres, 28 de novembre, la sala d'actes del Teatret del Serrallo acollirà, a partir de les 19 h, l'acte de lliurament dels VII Premis IMET d'educació Josep Vives Ciurana. A l'acte assistiran l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros; el president de l'Autoritat Portuària, Josep Maria Cruset, i el director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, Josep Francesc Font.

A l’inici de l’acte s’oferirà un breu concert a càrrec de Grup de Guitarres Juvenil de l’Escola Municipal de Música de Tarragona.

Els guardons, organitzats per l'Institut Municipal d'Educació de Tarragona (IMET), tenen la voluntat de reconèixer i donar a conèixer els projectes i experiències educatives que desenvolupen els centres escolars com a comunitat educativa integrada pel professorat, alumnat, mares i pares, i personal no docent, així com les que incorporen la participació extraescolar en un context de Ciutat Amiga de la Infància i Ciutat Educadora.

Els premis s’adrecen a la participació dels centres escolars, públics i concertats, del municipi de Tarragona. S’atorga un Premi IMET d’Educació per a cadascuna de les etapes educatives següents:

  • Educació Infantil de primer cicle. Llars d’infants (0-3 anys).
  • Educació Infantil de segon cicle (3-6 anys).
  • Educació Primària (6-12 anys).
  • Centres d’Educació Especial.

 

A més, en aquesta convocatòria s’ha dotat un accèssit especial en cada categoria per a reconèixer les experiències educatives relacionades amb el Jocs Mediterranis Tarragona 2018.

Josep Vives Ciurana (1920-2006) va ser professor de primària que, a Tarragona, va impartir classes al Seminari Carmelità, al col·legi Saavedra i al Col·legi Cèsar August, del qual fou director. A més, tingué la seva pròpia acadèmia i va estar vinculat a diferents entitats de la ciutat (Club Escacs Tarragona, Societat Filatèlica i Numismàtica, Esplai Sant Magí, Reial Societat Arqueològica, Cooperativa Obrera Tarraconense, etc.). Va ser un dels promotors de de l'Agrupació de Supervivents de la Lleva del Biberó, associació de la qual fou secretari fins a la seva mort.
 

Segells de reconeixement d’administració oberta