Esteu aquí: Inici Educació Notícies Noticies 2018 Prop de 400 infants han celebrat la festa de cloenda dels casals d'estiu de Tarragona

Prop de 400 infants han celebrat la festa de cloenda dels casals d'estiu de Tarragona

Prop de 400 infants han celebrat la festa de cloenda dels casals d'estiu de Tarragona

Els nens i nenes hi han participat en els casals d'estiu municipals oferts per l'Ajuntament de Tarragona - IMSST i gestionats per la Fundació Pere Tarrés
Prop de 400 infants han celebrat la festa de cloenda dels casals d'estiu de Tarragona Foto: Fundació Pere Tarrés
30/07/2018

El passat divendres, 27 de juliol, es va celebrar la festa dels Casals d'estiu municipals de Tarragona, aplegant prop de 400 infants i joves. Enguany el Refugi 1 del Moll de costa del Port de Tarragona és l'espai que va acollir la festa, que va comptar amb la participació d'un grup d'animació infantil.

A la trobada infantil i juvenil van participar els nens i nenes dels casals d'estiu municipals que s'han portat a terme a les de les escoles Torreforta, Bonavista, Sant Salvador, Marcel.lí Domingo de Sant Pere i Sant Pau, El Serrallo, Saavedra i Camp Clar, organitzats directament per l'Ajuntament de Tarragona-IMSST i gestionats per la Fundació Pere Tarrés a la ciutat de Tarragona.

La Festa dels Casals va començar a partir de les 10 del matí amb l'arribada de tots els nens i nenes al Refugi 1 Moll de Costa del Port de Tarragona. Els infants dels diferents casals han fet una mostra de balls populars amb elements representatius de la festa i del seguici que han treballat durant el Casal d'Estiu, en el que el centre d'interès ha estat la Festa Major. Concretament s'ha representat el Ball de Diables, el Ball de Cercolets, la Víbria, els Nanos i els castellers. El grup d'animació Sidral ha amenitzat la festa amb cançons i balls que han finalitzat l'acte festiu cap a les 12 hores i el Grup de Grallers dels Xiquets de Tarragona.

Segells de reconeixement d’administració oberta