Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2019 El Club dels Tarraconins selecciona monitors i monitores de lleure per al Parc de Nadal 2019-2020

El Club dels Tarraconins selecciona monitors i monitores de lleure per al Parc de Nadal 2019-2020

El Club dels Tarraconins selecciona monitors i monitores de lleure per al Parc de Nadal 2019-2020

Hi ha temps fins al 4 de novembre
29/10/2019

Com cada any, el Club dels Tarraconins organitza el Parc de Nadal, un espai màgic que durant nou dies estarà completament dedicat als més petits de la casa. Des del 27 de desembre fins al 4 de gener, tallers, activitats, espectacles i moltes sorpreses esperen que arribi l’època més freda de l’any per fer gaudir els infants de la ciutat.

Però per fer que aquest univers funcioni a la perfecció, es necessiten monitors i monitores disposats a participar en aquesta màgica aventura. Només és necessari disposar del títol oficial de monitor/a de lleure i voler viure aquesta emocionant experiència. 

El Club dels Tarraconins ha obert el procés de selecció dels monitors i monitores del proper Parc Infantil de Nadal. Per presentar-s'hi, s’ha d’accedir a la pàgina web del Club dels Tarraconins i omplir el formulari que hi ha disponible. La data límit és el proper dia 4 de novembre. Cal que compliu els requisits següens:

  • Tenir 18 anys o més.
  • Estar en possessió del Títol Oficial de Monitor de Lleure.
  • Residència a Tarragona o rodalies.
  • Disposar del certificat negatiu de delictes sexuals.

Es contractaran més de 35 monitors i monitores per realitzar les diferents tasques del Parc Infantil de Nadal i es farà una llista d’espera per si es produeixen baixes. Una vegada finalitzat el termini per presentar sol·licitud, els candidats i les candidates seleccionades rebran un correu electrònic indicant els passos a seguir.

Per tant, no us ho penseu gaire i afanyeu-vos per a poder ser part de l’equip del Parc de Nadal! Hi ha tallers de tota mena i per a tots els perfils de treballadors, des del reconegut taller de pintacares fins a activitats de robòtica, treballs manuals o esports.

Per més informació sobre el Parc de Nadal i l’oferta de monitoratge, podeu enviar un correu a club@tarraconins.cat o trucar al 685 922 011.

 

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat