Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2019 Els casals d’estiu municipals ja estan en marxa

Els casals d’estiu municipals ja estan en marxa

Els casals d’estiu municipals ja estan en marxa

El passat 25 de juny, 401 nens i nenes d’entre 3 i 12 anys van començar les activitats en els casals d’estiu municipals, que organitza l’Ajuntament de Tarragona i que es perllongaran fins al dia 26 de juliol
Els casals d’estiu municipals ja estan en marxa Foto: Mauri
01/07/2019

Els casals es porten a terme en set centres educatius: Torreforta, Bonavista, Campclar, el Serrallo, Saavedra, Sant Salvador i Marcel·lí Domingo de Sant Pere i Sant Pau. L’horari és de 9 a 13 hores, de dilluns a divendres.

La Fundació Pere Tarrés és l’encarregada de gestionar i dur a terme les activitats dels diferents casals, que són una alternativa per gaudir de les vacances escolars en un entorn proper i conegut, com és l’escola i el barri. Els monitors treballen aspectes com la participació en el grup, la diversió, la integració i l’educació en valors.

La consellera  de Serveis Socials de l’Ajuntament, Carla Aguilar, ha visitat avui el Casal d’estiu que es desenvolupa al CEIP el Serrallo, i ha manifestat que «els casals d’estiu són un temps lúdic per als infants, però al mateix temps es treballen habilitats socials i motrius i aprendran continguts de valors i pautes de convivència».

La directora de la delegació a Tarragona de la Fundació Pere Tarrés, Montse Vall, ha destacat que el centre d’interès del casal és  el circ, sinònim d’il·lusió i diversió. «Als infants se’ls ofereix un gran ventall d’activitats de lleure de caire educatiu i formatiu de manera que s’ho passin bé, es diverteixin i participin».

Els infants que formen part de l’Atenció Diürna del Servei d’Intervenció Socioeducativa també se’ls incorpora als casals d’estiu per oferir un espai de lleure inclusiu i equitatiu per a tots els nens i nenes de la ciutat.

Segells de reconeixement d’administració oberta