Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2019 L’Arbre dels Desitjos mostrarà aquestes festes els bons propòsits dels escolars de la ciutat

L’Arbre dels Desitjos mostrarà aquestes festes els bons propòsits dels escolars de la ciutat

L’Arbre dels Desitjos mostrarà aquestes festes els bons propòsits dels escolars de la ciutat

Els infants penjaran els seus missatges en un acte públic aquest dissabte al matí
13/12/2019

Aquest dissabte els infants de les escoles de la ciutat penjaran els seus missatges a l’Arbre dels Desitjos que, un any més, presidirà el vestíbul del Palau Municipal, a la plaça de la Font, durant aquestes festes. L’acte serà presidit per l’alcalde de la ciutat, Pau Ricomà.

A partir de les 11 h, dos representants de les escoles de la ciutat participaran a l'acte de penjada d’aquestes particulars boles de Nadal, amb els seus missatges escrits al revers. Alumnes de tercer i quart de primària de les escoles de primària han treballat els bons propòsits a l'aula i una selecció dels missatges lluirà durant prop de tres setmanes en aquest arbre de grans dimensions.

L'activitat s'emmarca en la campanya "Tarragona, un Nadal per compartir", que agrupa totes les activitats que es desenvolupen a la ciutat durant aquestes festes.

L'acte també comptarà amb la interpretació de nadales a càrrec dels alumnes de l'Escola Municipal de Música, i es tancarà amb un esmorzar per a tots els participants.

Segells de reconeixement d’administració oberta