Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2019 La Trobada Lúdica de les Escoles de Ponent aplegarà demà prop de 900 alumnes

La Trobada Lúdica de les Escoles de Ponent aplegarà demà prop de 900 alumnes

La Trobada Lúdica de les Escoles de Ponent aplegarà demà prop de 900 alumnes

La jornada tindrà lloc als camps de futbol de Torreforta i la Granja
14/03/2019

Uns nou-cents alumnes de tretze centres educatius de la ciutat participaran demà divendres, 15 de març, a la III Trobada Lúdica de les Escoles de Ponent de Tarragona, que tindrà lloc als camps de futbol municipals de Torreforta i la Granja.

La jornada està organitzada pel Pla educatiu d'entorn de Tarragona (PEE) i el Grup de Treball del Professorat Educació Física del PEE de Tarragona, amb la col·laboració, entre d'altres, de l'Ajuntament de Tarragona.

Des de les 8.30 fins a les 13.30 h, els alumnes de 6è de primària i 1r d'ESO gaudiran de les propostes del centenar d'alumnes de l'Institut Cal·lípolis i del grau universitari d'Educació Primària. En concret, els joves participaran en jocs esportius no competitius i en diferents activitats per posar en relleu els valors de l’esport, el desenvolupament de valors ètics i el foment d’hàbits de vida saludable.

Els tretze centres educatius participants en la trobada són: Institut Collblanc, Escola Ponent, Escola Bonavista, Institut Escola Mediterrani, Col·legi Joan XXIII, Escola Campclar, Institut Campclar, Escola Els Àngels, Escola La Floresta, Institut Torreforta, Escola Torreforta, Col·legi La Salle-Torreforta i Escola Riu Clar.

El Pla educatiu d’entorn (PEE) és una iniciativa de cooperació educativa entre el Departament d’Educació de la Generalitat i l’Ajuntament de Tarragona que vol donar resposta integrada i comunitària a les necessitats educatives dels infants i joves, coordinant i dinamitzant l’acció educativa d’una zona més enllà de l’àmbit escolar.

Segells de reconeixement d’administració oberta