Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2019 Oberta la preinscripció a l'Escola Municipal de Música

Oberta la preinscripció a l'Escola Municipal de Música

Oberta la preinscripció a l'Escola Municipal de Música

Des d'avui fins al 24 de maig
29/04/2019

A partir d’aquest dilluns i fins al dia 24 de maig està oberta  la preinscripció externa a l'Escola Municipal de Música de Tarragona pel curs 2019-2020. Entre les novetats per al proper curs, destaquen els cursos d'iniciació al llenguatge musical per a adults, així com un taller que s'impartirà a Campclar que fusionarà música moderna amb el flamenc.

L'oferta manté les propostes més consolidades, tant pel que fa a cursos individuals com per realitzar música en grup: cursos d'iniciació o sensibilització, ludoteques adreçades a infants de 0 a 3 anys, corals infantils i juvenils, etc. En total, s'ofereixen més de 250 places. D'aquesta manera, el proper curs l'Escola Municipal de Música, que enguany celebra el seu 25è aniversari, tindrà 600 alumnes. 

El conseller d'Educació, Francesc Roca, ha afirmat que l'Escola Municipal de Música «és una magnífica manera que els infants aprenguin música, però també és l'única oferta pública del territori adreçada a adolescents i adults. El proper curs es persisteix amb l'objectiu d'apropar la música a tothom».

La informació sobre la preinscripció es pot consultar al web de l'Escola Municipal de Música.

Segells de reconeixement d’administració oberta