Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2021 Comença la matrícula al Centre Municipal de Formació d'Adults Fòrum

Comença la matrícula al Centre Municipal de Formació d'Adults Fòrum

Comença la matrícula al Centre Municipal de Formació d'Adults Fòrum

Per formalitzar la inscripció és indispensable demanar cita prèvia
Comença la matrícula al Centre Municipal de Formació d'Adults Fòrum El CMFA Fòrum s'ubica en les instal·lacions de l'IMET, a l'avinguda Ramón y Cajal. Foto: David Oliete.
02/09/2021

Aquest dijous s’inicia el període de matrícula de l’alumnat admès al Centre Municipal de Formació d’Adults (CMFA) Fòrum de l’Ajuntament de Tarragona. El dia 10 de setembre serà el torn per a aquells estudiants que hagin quedat en llista d’espera i del 13 el 17 de setembre s’obrirà la matricula aquells estudiants que no s’han preinscrit, ja que encara hi haurà algunes places. El conseller d’Educació, Manel Castaño, ha destacat que “el CMFA Fòrum duu a terme una important tasca oferint noves oportunitats als adults a través de l’educació en múltiples àmbits i nivells”.

Per formalitzar la matrícula cal demanar cita prèvia. L'horari de matrícula durant el mes de setembre serà de dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 16 a 19 h.  

Pel proper curs 2021-22 el CMFA Fòrum ofereix cursos d’iniciació al català, castellà, anglès o informàtica. També hi ha cursos de formació reglada com els cicles de formació instrumental, d’alfabetització, carnet de conduir, els dos nivells de formació instrumental o el Graduat d’Educació Secundària Obligatòria. El centre també ofereix cursos de preparació per a les proves d’accés de grau mitjà, superior o per la universitat per majors de 25 anys, així com cursos de competències per a la societat digital (informàtica, anglès i català).

Per consultar el detall de l'oferta formativa del CMFA Fòrum i els detalls del procés de matrícula, podeu consultar el web de l'IMET.

Segells de reconeixement d’administració oberta