Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2021 Dilluns comença la preinscripció escolar, que enguany es farà de manera virtual

Dilluns comença la preinscripció escolar, que enguany es farà de manera virtual

Dilluns comença la preinscripció escolar, que enguany es farà de manera virtual

L'Oficina Municipal d'Escolarització ofereix atenció personalitzada amb cita prèvia
11/03/2021

Aquest dilluns, 15 de març, s’inicia la preinscripció escolar a infantil i primària i l’Ajuntament de Tarragona, a través de l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona, ha preparat un portal amb tota la informació necessària per dur a terme aquest tràmit, que finalitzarà el 24 de març. Del 17 al 24 de març serà el torn de la preinscripció als cursos d’ESO.

Aquest any, es tracta d’un tràmit telemàtic i els interessats podran trobar tota la informació al web de l'IMET. S’ha de presentar una única sol·licitud especificant per ordre de preferència els centre o centres on es vol cursar els estudis i caldrà d'adjuntar la documentació necessària, escannejada o fotografiada. Un cop presentada la sol·licitud telemàticament es generarà un resguard. 

Per tal d’ajudar en aquest procés de preinscripció, les famílies que ho necessiten poden demanar hora d’atenció a l’Oficina Municipal d’Escolarització trucant al telèfon 977 248 409. Aquest servei es troba a la seu de l’Institut Municipal d’Educació (Av. Ramón y Cajal, 70).

Consulteu l'espai web Preinscripció del curs escolar 2021-2022: infantil, primària i ESO — Ajuntament de Tarragona.

Segells de reconeixement d’administració oberta