Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2021 Els alumnes de l'IES Vidal i Barraquer presenten el treball escollit per al projecte Fòrum Tàrraco Client

Els alumnes de l'IES Vidal i Barraquer presenten el treball escollit per al projecte Fòrum Tàrraco Client

Els alumnes de l'IES Vidal i Barraquer presenten el treball escollit per al projecte Fòrum Tàrraco Client

La conselleria de Comerç de l’Ajuntament plantejava el disseny d’un programa de fidelització per al teixit comercial de Tarragona
Els alumnes de l'IES Vidal i Barraquer presenten el treball escollit per al projecte Fòrum Tàrraco Client Fotografia: Alumnes del IES Vidal i Barraquer. Arciu Conselleria de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona.
10/05/2021

Aquest dimarts 11 de maig, els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior en Gestió de vendes i espais comercials de l’IES Vidal i Barraquer presentaran el treball escollit per al projecte Fòrum Tàrraco Client (FTC) en un acte al mateix institut al qual assistirà la consellera de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, María José López.

En el projecte, la Conselleria de Comerç plantejava als alumnes de l’esmentat cicle formatiu definir un pla de fidelització que englobi el petit comerç, grans marques i operadors, el sector de la hostaleria i la restauració, així com altres serveis que conformen el teixit comercial de Tarragona. Els alumnes, un cop escollit el projecte més adient entre tots els que han valorat i debatut, realitzen aquest dimarts la presentació. La construcció d’aquesta eina de fidelització i d’estímul competiu ha d’ajudar a mantenir i impulsar una oferta comercial rica, diversa i de proximitat a Tarragona. 

El propòsit del FTC, emmarcat dins de l’estratègia de reactivació comercial de la ciutat, és enfortir i consolidar el comerç de Tarragona, estimulant la compra de proximitat, tant en els establiments físics com en els canals en línia dels comerços de la ciutat. D’aquesta manera, es premiaria a la ciutadania el seu compromís de compra i consum mensual en comerç de Tarragona amb accés preferencial a un ampli catàleg de productes i serveis premium.

La col·laboració entre la Conselleria de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona i l’Institut Francesc Vidal i Barraquer, s’inicia al 2016, amb la signatura de conveni de cooperació, i segueix donant els seus fruits, amb realització de pràctiques d'alumnes al Departament de Promoció Comercial (ara interrompudes per la pandèmia COVID), i amb la realització d’altres projectes d’àmbit comercial, que projecten i ajuden a inserir els alumnes de cicles de comerç i màrqueting de l'institut en el món laboral. 

Segells de reconeixement d’administració oberta