Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2021 Els premis IMET celebren 10 anys amb una gala al Teatre Tarragona

Els premis IMET celebren 10 anys amb una gala al Teatre Tarragona

Els premis IMET celebren 10 anys amb una gala al Teatre Tarragona

Els guardons tenen com a objectiu promoure les activitats educatives i socioeducatives als centres escolars de la ciutat
Els premis IMET celebren 10 anys amb una gala al Teatre Tarragona Imatge de la Llar d'Infants Municipal La Taronja, guanyadora el 2014-15.
01/12/2021

Aquest dijous 2 de desembre, a les 18 h, se celebrarà la X edició dels Premis IMET d’Educació Josep Vives Ciurana i els accèssits Anna Mula al Teatre Tarragona. Es tracta d’un acte obert a tota la comunitat educativa presentat pel periodista Carles Cortés i que inclourà actuacions de l’Escola de Música i de la Companyia Toc de Gresca. L’acte estarà presidit per l’alcalde, Pau Ricomà, i el conseller d’Educació, Manel Castaño, i comptarà amb la presència de Javier Sancho, el director del Complex Industrial Repsol a Tarragona i amb una representació del Consell Municipal d’Infants

Hi ha quatre categories de premis: educació infantil de primer cicle, educació infantil de segon cicle, educació primària i educació especial. Els premis estan dotats en 1.200 euros i els accèssits, en 600; a més tots els centre participants reben un ajut de 300 € per tal de recuperar el cost dels materials utilitzat. En aquesta ocasió es lliuraran diplomes a totes les escoles que han participat en les 10 edicions dels premis així com al professorat que ha fet de jurat. A més també es farà un reconeixement a la família de Josep Vives Ciurana i a la família d’Anna Mula Vicient.    

Els premis, que arriben a la seva 10a edició, tenen com a objectiu promoure les activitats educatives i socioeducatives dels centres escolars de Tarragona, amb l’objectiu de cooperar en la millora de la cohesió social, la convivència, la preservació i sostenibilitat del medi ambient, el coneixement de les tecnologies de la informació i la comunicació, la difusió de la llengua catalana, la cultura, les arts i el coneixement del patrimoni històric de la ciutat. Actuacions que, a més del seu valor específic, poden ser font d’inspiració i de reflexió per a altres centres, educadors i equips docents. 

Segells de reconeixement d'administració oberta