Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2021 L'Ajuntament de Tarragona crearà l'ERA, un espai per a l'emoció, reflexió i acció pels infants i joves

L'Ajuntament de Tarragona crearà l'ERA, un espai per a l'emoció, reflexió i acció pels infants i joves

L'Ajuntament de Tarragona crearà l'ERA, un espai per a l'emoció, reflexió i acció pels infants i joves

Centres escolars i famílies realitzaran aquesta tardor tallers en un cúpula geodèsica ubicada al Moll de Costa
29/09/2021

L'Ajuntament de Tarragona, a través de l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona, juntament amb Còdol Educació i amb la col·laboració del Port de Tarragona estan enllestint l’espai l’ERA: Emoció, reflexió i acció. L’espai situat al Refugi 1 del Moll de Costa, s’inaugurarà el 2 de novembre i estarà obert fins el 17 de desembre. Està previst que el visitin tan grups escolars com famílies.  

Al voltant d’una gran cúpula geodèsica i a través de l’art, el moviment, el joc, l’experiència i el coneixement els infants i joves descobriran la importància de la sostenibilitat i la necessitat de sumar-nos als ODS, Objectius de Desenvolupament Sostenible.   

Aquest nou espai oferirà propostes gratuïtes als centres educatius de Tarragona segons el nivell: “Som terra” per infants que cursin educació infantil, cicle inicial i mitjà d’educació primària i “La vida en joc” per alumnes de cicle superior i secundària. A més també oferirà el taller “L’art de la sostenibilitat en família”, una versió dirigida a les famílies que podrà visitar els dissabtes a les 17 h i els diumenges a les 11 h.   

Les famílies interessades poden realitzar la reserva gratuïta als taller a partir del dia 1 d'octubre per Internet

Segells de reconeixement d’administració oberta