Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2021 L'Ajuntament de Tarragona rebrà la visita del pedagog Francesco Tonucci

L'Ajuntament de Tarragona rebrà la visita del pedagog Francesco Tonucci

L'Ajuntament de Tarragona rebrà la visita del pedagog Francesco Tonucci

Aquest dissabte participarà en una trobada amb membres del Consell Municipal d'Infants
L'Ajuntament de Tarragona rebrà la visita del pedagog Francesco Tonucci Foto: Universidad Nacional de La Plata
15/10/2021

Aquest dissabte 16 d'octubre, a les 17.45 h, el pedagog Francesco Tonucci visitarà l’Ajuntament de Tarragona i participarà en una trobada amb membres del Consell Municipal d’Infants de Tarragona presidida per l’alcalde Pau Ricomà i el conseller d’Educació Manel Castaño. Posteriorment, Tonucci firmarà el llibre d’honor de la ciutat.  

Francesco Tonucci va néixer a Fano (Itàlia) el 1940, és un pensador, psicopedagog i dibuixant, autor de nombrosos llibres sobre el paper dels nens en l’ecosistema urbà i així com articles en publicacions nacionals i internacionals. Ha promogut diverses iniciatives per fomentar la participació dels nens i nenes, com els camins escolars, el parlament dels nens o els consells urbans com el Consell Municipal d’Infants de Tarragona. Un òrgan de participació infantil, en el qual els nens i nenes de la ciutat poden exercir el seu dret, com a ciutadans que són, a reflexionar, expressar la seva opinió, debatre i prendre decisions. Les seves propostes s'eleven al Consell Plenari, a fi de contribuir a millorar aquells aspectes de la seva ciutat que considerin necessaris.  

Segells de reconeixement d'administració oberta