Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2021 Les mesures sanitàries implantades faran del Parc de Nadal un espai segur

Les mesures sanitàries implantades faran del Parc de Nadal un espai segur

Les mesures sanitàries implantades faran del Parc de Nadal un espai segur

S’aposta per una reducció de l’aforament al 65%, una ampliació de l’espai ocupat i un seguiment constant de les mesures sanitàries de seguretat establertes pel Govern
23/12/2021

El Parc Infantil de Nadal de Tarragona obrirà les seves portes dilluns vinent, 27 de desembre, a les 10.30 h, i ho farà amb total seguretat. En tot moment, al llarg dels nou dies que l’espai estarà obert, s’adoptaran les mesures sanitàries establertes pel Govern.

Des d’un primer moment, l’organització del Parc ha optat per reduir l’aforament de l’espai més i tot del que recomanen les autoritats sanitàries del país. Així, aquest serà del 65 % del total. També s’obligarà a usar mascaretes tant en interiors com exteriors, i s’habilitaran punts d’higiene de les mans a entrades i sortides i a tots i cada un dels tallers. A més, els talleristes i monitors disposaran de productes desinfectants per tal que els infants puguin realitzar les activitats de manera totalment segura.

Pel que fa a les mides, el Parc s’expandeix en dimensions i ocuparà diferents espais. Així, s’ubicaran tallers tant a l’interior del Recinte Firal com a la part exterior davantera i de darrere, i a les dues plantes del Palau de Congressos. D’aquesta manera s’espaien els tallers més que mai perquè es puguin garantir les distàncies de seguretat entre els participants.

L’aforament als tallers estarà controlat, i la seva ubicació al Recinte Firal consistirà en un recorregut tancat i unidireccional. En cas de cues, això facilitarà que siguin en un únic sentit i que no puguin coincidir entre elles.

Venda d’entrades i reserva anticipada

Les entrades per accedir al Parc de Nadal es podran adquirir in situ a la taquilla, que s’ubicarà a l’accés B del Palau de Congressos. També hi haurà disponible una opció online de reserva prèvia a través de la web www.tarraconins.cat.

El públic assistent haurà d’accedir a un formulari publicat a la pàgina web del club, i omplir les dades necessàries per reservar les entrades. Un cop a taquilla, es faran dues cues: una per compra directa, i una per compra a través de reserva prèvia.

Ajornament dels espectacles de gran format

La falta de demanda d’entrades pels espectacles de gran format programats durant el Parc de Nadal a l’Auditori del Palau de Congressos obliga a ajornar-los. El públic no ha respost com s’esperava, i la davallada del ritme de vendes dels darrers dies obliguen l’organització a prendre aquesta decisió. Els diners de les entrades adquirides es retornaran al llarg d’aquesta setmana.

Així, els espectacles que queden ajornats són:

  • Concert-tribut del Rey León (era dilluns 27, a les 18 h).

  • Un Nadal amb el Mag Lari (era dijous 30, a les 18 h).

  • Concert de Reggae per Xics (era dilluns 03, a les 18 h).

Pel que fa a la resta d’activitats programades durant el Parc de Nadal es mantenen. Tallers, microespectacles de contacontes i activitats esportives es desenvoluparan amb normalitat i respectant, en tot moment, les mesures sanitàries detallades anteriorment

Segells de reconeixement d'administració oberta