Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2021 Tarragona es reivindica com a ciutat educadora

Tarragona es reivindica com a ciutat educadora

Tarragona es reivindica com a ciutat educadora

La plaça Corsini acollirà aquest dissabte la jornada lúdica “Saps què aprens més enllà de les cinc?”
25/11/2021

El proper dia 30 de novembre és el Dia Internacional de les Ciutats Educadores i l’Ajuntament de Tarragona, a través de l’Institut Municipal d’educació, s’hi sumarà. El conseller d’Educació, Manel Castaño, ha recordat que “Tarragona és Ciutat Educadora i entenem la ciutat com un agent educatiu que ofereix múltiples oportunitats d’aprenentatge”.  

Aquest dissabte, 27 de novembre, a les 11 h, a la plaça Corsini s’ha preparat una jornada lúdica sota el títol “Saps què aprens més enllà de les cinc?”, amb l’objectiu de reconèixer i fer visibles totes les oportunitats d’aprenentatge que ofereix la ciutat. En aquesta jornada les famílies podran gaudir d’un Scrabble de Tarragona Educadora, crear una maqueta XL sota el títol “Art i Educació: construïm la nostra ciutat” i un plató de televisió on els infants i adolescents podran fer sentir la seva veu.  

A més el mateix dia 30 de novembre, l’alcalde Pau Ricomà llegirà el manifest de les Ciutats Educadores a les 10.30 des de l’espai didàctic “L’Era. L’art de la sostenibilitat” al Refugi 1 del Moll de Costa.  

Segells de reconeixement d'administració oberta