Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2021 Un total de 25 centres educatius de la ciutat participen en el Consell Municipal d'Infants de Tarragona

Un total de 25 centres educatius de la ciutat participen en el Consell Municipal d'Infants de Tarragona

Un total de 25 centres educatius de la ciutat participen en el Consell Municipal d'Infants de Tarragona

L'alcalde, Pau Ricomà, va presidir la sessió d'ahir
28/01/2021

Ahir a la tarda es va reunir el Consell Municipal d’Infants de la ciutat. La sessió va comptar amb la presència de l’alcalde, Pau Ricomà, i del conseller d’Educació, Manel Castaño. L’alcalde va aprofitar la trobada amb els infants per demanar-los la participació en dos projectes de la ciutat que els impliquen: el Pla local d’infància i adolescència i la promoció dels camins escolars segurs. 

Aquest any el Consell ha passat de tenir representants d’11 centres educatius a 25 centres. Aquest augment ha permès arribar fins als 52 representants, i és fruit del projecte iniciat aquest curs des de l'Institut Municipal d'Educació “Tarragona, ciutat de drets i participació infantil i adolescent”, amb l'objectiu de formar els infants i adolescents en drets i participació.

Amb aquesta acció es buscava, també, augmentar el nombre dels membres del Consell per tal de reforçar i millorar la participació de la infància més vulnerable i els centres d’alta complexitat educativa en el Consell Municipal  d’Infants de Tarragona. D’aquesta manera, aquest any, el Consell Municipal d’Infants el conformen 36 alumnes de primària, 14 de secundària i 2 de batxillerat.

Segells de reconeixement d’administració oberta