Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2022 El Consell Municipal d'Infants reivindica la vida sana i el transport sostenible

El Consell Municipal d'Infants reivindica la vida sana i el transport sostenible

El Consell Municipal d'Infants reivindica la vida sana i el transport sostenible

Avui s’ha celebrat el darrer Plenari del curs 2021-2022
El Consell Municipal d'Infants reivindica la vida sana i el transport sostenible Al plenari hi participen 56 alumnes de 21 centres de Tarragona. Foto: Tjerk van der Meulen.
15/06/2022

El Consell Municipal d'Infants ha posat punt final aquesta tarda al curs 2021-2022 amb la celebració de l'últim Plenari. La sessió, que ha estat presidida pel conseller d’Educació, Manel Castaño, i representants dels diferents grups municipals, ha comptat amb l’assistència i participació de tots els membres del consell, que són 56 alumnes de 21 centres de la ciutat

Entre els projectes que s’han presentat hi ha l’elaboració d’una revista, d’un mapa interactiu dels espais saludables de la ciutat i l’avaluació del Consell. Des del Consell es vol reivindicar la vida saludable i el transport sostenible a la ciutat, per això, s’ha demanat anar a la sessió Plenària caminant o en transport sostenible. Els membres del Consell han arribat caminant des del Monument dels castellers de la Rambla Nova.

En aquest Plenari també s’ha acomiadat als membres de 6è de primària que finalitzen la seva etapa al Consell, i s’ha fet entrega dels diplomes d’agraïments als centres participants. Finalment, també s’ha entregat el Diploma d’Honor a la representant Mireia Mejías que fa deu anys que es al Consell i marxa per fer la seva majoria d’edat. 

El Consell Municipal d’Infants se celebra a Tarragona des de 2008 i està integrat per infants i adolescents dels centres educatius de Tarragona. 

Segells de reconeixement d'administració oberta