Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2022 El Consell Municipal d'Infants torna al saló de plens de l'Ajuntament aquest dijous

El Consell Municipal d'Infants torna al saló de plens de l'Ajuntament aquest dijous

El Consell Municipal d'Infants torna al saló de plens de l'Ajuntament aquest dijous

Durant la sessió s'explicaran les actuacions previstes enguany en el marc del Pla Local de la Infància i l'Adolescència
16/02/2022

Aquest dijous 17 de febrer (18 h), el Consell Municipal d’Infants torna al saló de plens de l’Ajuntament després de dos anys. Els infants i adolescents integrants podran presentar i debatre les propostes i iniciatives presencialment per primer cop des de l’inici de la pandèmia, en una sessió presidida per l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, i que comptarà amb l’assistència del conseller d’Educació, Manel Castaño, i de representants dels diferents grups municipals.

El de dijous serà el plenari d’inici de curs i s’atorgarà el distintiu del Consell als nous representants. Durant la sessió, s’informarà de les actuacions que s’han fet fins ara i s’explicaran les actuacions previstes, que aquest 2022 estan emmarcades dins del Pla Local de la Infància i l’Adolescència de Tarragona.

El Consell Municipal d’Infants se celebra a Tarragona des de 2008 i està integrat per infants i adolescents dels centres educatius de Tarragona. Enguany hi són representats 21 centres per part de 56 alumnes: 35 de 5è i 6è d’ESO i 21 de Secundària, als quals se sumen vuit representants dels grups polítics municipals.

La sessió és pot seguir en directe al canal de YouTube de l'Ajuntament de Tarragona.

Segells de reconeixement d'administració oberta