Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2022 L'Ajuntament millora la senyalització horitzontal en zones escolars i altres punts de la ciutat

L'Ajuntament millora la senyalització horitzontal en zones escolars i altres punts de la ciutat

L'Ajuntament millora la senyalització horitzontal en zones escolars i altres punts de la ciutat

Es pintaran 140 senyals i 100 passos de vianants a Tarragona centre, Campclar, Torreforta-La Granja i Bonavista per augmentar la seguretat vial
20/10/2022

Aquesta setmana han començat les tasques de millora de la senyalització horitzontal de zones escolars així com passos de vianants i altres elements de seguretat vial en diferents zones amb l’objectiu de millorar la mobilitat i la seguretat. En total, es pintaran 80 senyals de zona escolar, 100 passos de vianants i 60 senyals viàries, com ara fletxes direccionals, cediu el pas i línies de detenció.

Segons apunta el conseller de Territori i Mobilitat, Xavier Puig, sobre la senyalització a les zones escolars, “Aquestes tasques formen part dels compromisos del Departament de Mobilitat amb els centres participants del projecte de Camins Escolars en matèria de seguretat vial”, mentre que el conseller d’Educació, Manel Castaño, destaca que “els treballs responen a necessitats detectades pels centres i validades pel personal tècnic del departament de Mobilitat en un exemple de col·laboració departamental que redunda en la millora la seguretat de l’alumnat i de tothom”.

Els treballs de pintura contemplen actuacions a al centre de Tarragona, Torreforta-La Granja, Campclar i Bonavista. Les intervencions s’estan fent de 21 h de la nit a 6 h de la matinada i poden produir algun tall puntual de la circulació mentre es realitzen o s’asseca la pintura.

Segells de reconeixement d'administració oberta