Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2022 L'Oficina Municipal d'Escolarització ha rebut més de 551 sol·licituds durant l'estiu

L'Oficina Municipal d'Escolarització ha rebut més de 551 sol·licituds durant l'estiu

L'Oficina Municipal d'Escolarització ha rebut més de 551 sol·licituds durant l'estiu

La majoria de peticions provenen de l'alumnat que ve de fora d'Espanya, entre els quals els infants ucraïnesos
15/09/2022

La setmana passada es va iniciar el curs a les llars d’infants, educació infantil, primària i secundaria. Tot i això, l’activitat a l’Oficina Municipal d’Escolarització no cessa. Durant aquestes primeres setmanes de setembre, i en el marc de les Comissions de Garanties d’Admissió, l’Oficina Municipal d’Escolarització intensifica la seva activitat per donar resposta a totes les peticions que ha rebut al llarg de l’estiu. El conseller Manel Castaño ha explicat que “l’Oficina Municipal d’Escolarització informa, orienta i atén a les famílies que necessiten demanar escola per als seus fills i filles”.  

Entre juny i setembre d’aquest any, el servei ha rebut un total de 551 sol·licituds de plaça escolar, el que suposa 82 sol·licituds més que el curs passat en la mateixa data. Durant el curs 2021-2022, l’oficina ha tramitat un total de 1.458 sol·licituds de plaça escolar. A més, també s’ha donat suport a 259 famílies de forma presencial durant tot el període de preinscripció i a més de 450 famílies de forma telemàtica. 

El major percentatge d’aquestes peticions responen a l’alumnat que ve de fora d’Espanya, i per circumstàncies excepcionals, entre les quals es contemplen les sol·licituds d’alumnat provinent d’Ucraïna. També es contemplen totes aquelles sol·licituds de famílies que no van realitzar la preinscripció dins del termini establert, i presenten sol·licitud fora d’aquest termini a l’Oficina Municipal d’Escolarització, especialment a I3 i ESO1. 

Segells de reconeixement d'administració oberta