Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2023 El cicle de l'aigua al Parc Infantil de Nadal de Tarragona

El cicle de l'aigua al Parc Infantil de Nadal de Tarragona

El cicle de l'aigua al Parc Infantil de Nadal de Tarragona

Els TarrAQUAnins i l’Escape room de l’aigua, propostes d’Ematsa per als més petits
21/12/2023

L’Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona (Ematsa) participa en una nova edició del Parc Infantil de Nadal de Tarragona, que obrirà les portes del 27 de desembre al 4 de gener al Recinte Firal. La proposta lúdica d’enguany, organitzada per l’Institut Municipal d’Educació, gira al voltant del circ i comptarà amb més de 35 activitats i 15 sessions d’espectacles, entre les quals hi ha les d’Ematsa. 

La companyia d’aigües instal·larà un estand on es podrà conèixer el cicle urbà de l’aigua a través d’un gran mural il·lustrat i també durà a terme l’escape room de l’aigua, una proposta lúdica per apropar el consum responsable i la cura de l’aigua.

La proposta d’Ematsa es completa amb dos espectacles dels TarrAQUAnins que es podran veure a l’escenari central del Parc de Nadal. Per una banda, Brufaganya a càrrec d’Agus Farré que explica les llegendes locals de Sant Magí i el Pont del Diable a través de les aventures d’un excursionista perdut i un vell anomenat Brufaganya. Per l’altra, Goteres, poemes i rimes de Joan Rioné, un espectacle per sensibilitzar sobre els hàbits sostenibles vers l'aigua a través de la poesia, fent un recorregut pels poemes al voltant de l’aigua escrits pels grans poetes.

“Sensibilitzar sobre el consum responsable d’aigua i la cura d’aquest recurs escàs és una prioritat per Ematsa i encara més en el context actual de sequera i el Parc de Nadal és una ocasió ideal per apropar el missatge als més petits en un entorn lúdic i educatiu”, ha explicat el president d’Ematsa, Rubén Viñuales.

Les entrades per accedir al Parc Infantil de Nadal ja es poden comprar al web inscripcions.tarragona.cat i també es podran adquirir a la taquilla els dies d’obertura del parc.

Segells de reconeixement d'administració oberta