Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2023 El Consell Escolar Municipal es reuneix per preparar la preinscripció

El Consell Escolar Municipal es reuneix per preparar la preinscripció

El Consell Escolar Municipal es reuneix per preparar la preinscripció

El segon plenari del curs va tenir lloc aquest dimarts i també va servir per constituir la nova comissió de treball per una Ciutat Inclusiva
01/03/2023

Aquest passat dimarts va tenir lloc la segona sessió plenària del Consell Escolar Municipal de Tarragona del curs 2022-2023. La part central del plenari es va dedicar al procés de preinscripció escolar dels ensenyaments obligatoris pel curs 2023-2024 i, en aquest sentit, es va fer una previsió de dades per zones educatives i es van explicar el conjunt d’activitats que s’ofereixen per acompanyar les famílies i els centres educatius per part de l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME). Paral·lelament, es va parlar de les diverses iniciatives encaminades a reduir l’escletxa digital.  

En el transcurs del plenari d’ahir es va constituir la nova comissió de treball per una Ciutat Inclusiva, la qual treballarà un conjunt d’activitats i iniciatives amb la finalitat de  fer visibles les necessitats de l’alumnat i les famílies per gaudir de la ciutat en igualtat de condicions. En la sessió plenària també es va fer un repàs de les principals activitats educatives que s’han dut a terme a la ciutat i les que es desenvoluparan en les pròximes setmanes en el marc de Tarragona com a Ciutat Educadora.  

En plenari d’ahir i va assistir el conseller d’Educació de l’Ajuntament de Tarragona, Manel Castaño, així com representants de tots els sectors educatius, de grups polítics i dels consells escolars de centre. 

Consulteu tots els detalls sobre el procés de preinscripció de P3 a 4t d'ESO per al curs 2023-24.

Segells de reconeixement d'administració oberta