Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2023 Els infants de Tarragona guarneixen l'Arbre dels Desitjos amb propòsits per posar fre al canvi climàtic

Els infants de Tarragona guarneixen l'Arbre dels Desitjos amb propòsits per posar fre al canvi climàtic

Els infants de Tarragona guarneixen l'Arbre dels Desitjos amb propòsits per posar fre al canvi climàtic

Nens i nenes de 36 escoles tarragonines han participat enguany en aquest acte tradicional
Els infants de Tarragona guarneixen l'Arbre dels Desitjos amb propòsits per posar fre al canvi climàtic Foto: Tjerk van der Meulen.
16/12/2023

Aquest dissabte 16 de desembre s'ha celebrat un dels actes més tradicionals de les festes de Nadal a la ciutat: l'Arbre dels Desitjos.

Sota el tema Nadal TGN, els infants són l'estrella, els nens i nenes de quart curs d'educació primària de tots els centres educatius de primària de la ciutat i l'alumnat de tres centres d'educació especial han penjat els seus desitjos i bons propòsits amb forma d'ornament nadalenc en aquest arbre que presidirà el vestíbul de l'Ajuntament de Tarragona durant aquestes festes de Nadal. Enguany aquests desitjos i bons propòsits s'han convertit en els compromisos que cada classe ha establert en el marc del treball amb l'Objectiu de Desenvolupament Sostenible 13, el qual se centra en la necessitat d'adoptar mesures urgents per posar fre al canvi climàtic. 

L'acte ha comptat amb la participació del conseller d'Educació de l'Ajuntament de Tarragona, Berni Álvarez, i altres consellers i conselleres municipals. Com també és tradició, en el transcurs de l'acte, els infants de l’Escola Municipal de Música de Tarragona han cantat nadales davant de l’Arbre dels Desitjos i l'esdeveniment ha finalitzat amb un esmorzar de coca amb xocolata.  

Segells de reconeixement d'administració oberta