Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2023 L’espai educatiu i familiar La Guingueta enceta l’horari d’estiu

L’espai educatiu i familiar La Guingueta enceta l’horari d’estiu

L’espai educatiu i familiar La Guingueta enceta l’horari d’estiu

Fins al setembre les activitats tindran lloc al parc de la Ciutat cada dijous de 18 a 21 h
26/06/2023

Aquest dijous 29 de juny l’espai educatiu i familiar La Guingueta enceta l’horari d’estiu. Les activitats familiars al Parc de la Ciutat tindran lloc cada dijous de 18 a 21 h fins al setembre. L’espai, obert a tota la ciutadania, comptarà amb una àmplia programació organitzada per l’Institut Municipal d’Educació (IMET) des d’on també es continuarà potenciant l’espai de joc lliure, fomentant la participació d’entitats de lleure, associacions i molta música. 

Aquest dijous dia 29 les famílies podran gaudir d’una activitat a càrrec de la cooperativa Escamot en la qual tots i totes les participants podran arribar a l’espai de ‘La Guingueta’ amb la seva bicicleta.  

La programació de ‘La Guingueta’ respon a la necessitat de dotar d’activitats educatives i familiars el centre de la ciutat, oferint una programació setmanal combinada amb cessió de material educatiu i lúdic amb format joc lliure per a infants de fins a 12 anys i les seves famílies; així com convertir aquest parc en el pol de dinamització educativa i de lleure a la ciutat, dins el projecte de Ciutat Educadora.  

Segells de reconeixement d'administració oberta