Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2023 L’Espai Familiar torna a l’IMET

L’Espai Familiar torna a l’IMET

L’Espai Familiar torna a l’IMET

És un espai de jocs i relació per a infants d’entre divuit mesos i quatre anys que tindrà lloc tots els dijous
L’Espai Familiar torna a l’IMET Foto: David Oliete.
26/10/2023

L’Espai Familiar torna a la sala d’actes de l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (IMET) a partir del dijous 2 de novembre. Es tracta de l’espai de jocs i relació adreçat a infants d’entre divuit mesos i quatre anys que organitza l’IMET i que tindrà lloc tots els dijous de 17 h a 19 h al llarg d’aquest curs escolar.  

Per assistir a aquesta activitat no cal inscripció prèvia i els infants han d’estar acompanyants almenys per un adult de referència. Durant l’activitat, els infants gaudeixen de nombroses propostes lúdiques i educatives i, a la vegada, les famílies veuen els petits i petites en acció fora de l’àmbit familiar i comparteixen vivències amb altres famílies i professionals.  

Durant la temporada de tardor i hivern les sessions tindran lloc a la sala d’actes de l’IMET i l’activitat es farà davant de la Guingueta del Parc de la Ciutat quan en la franja horària de 17 h a 19 h es donin les condicions de visibilitat i climatologia adequades.  

“És una de les activitats que impulsem amb l’objectiu d’ampliar l’oferta lúdica i educativa adreçada a la petita infància, donant suport i acompanyant a les famílies en l’educació i la criança”, ha manifestat el conseller d’Educació de l’Ajuntament de Tarragona, Berni Álvarez.  

Petita Infància  

L’Espai Familiar és una de les activitats incloses en el projecte Petita Infància de l’IMET. La finalitat d’aquest projecte és contribuir a una petita infància feliç i plena d’oportunitats educatives. Els serveis i les activitats que s’ofereixen s’adrecen a infants de zero a sis anys, una etapa fonamental en la reducció de desigualtats educatives i socials.  Dins d’aquest projecte es troben les nou llars d’infants municipals, espais per compartir i créixer en família; i un programa d’activitats formatives i de lleure com també són, entre altres, l’Espai Nadó i Arts en Família.  

Segells de reconeixement d'administració oberta