Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2023 La platja Llarga acull divendres la segona sessió d’Onades Inclusives

La platja Llarga acull divendres la segona sessió d’Onades Inclusives

La platja Llarga acull divendres la segona sessió d’Onades Inclusives

Una trentena de persones gaudiran de sessions de pàdel surf inclusiu en el marc d’aquesta iniciativa per donar a conèixer l’epilèpsia
24/08/2023

Aquest divendres 25 d’agost, la platja Llarga acollirà la segona sessió de la tercera edició d’Onades Inclusives, una iniciativa impulsada per l’associació Si jo puc, tu també #epilep que compta amb la col·laboració de Tarragona Esports. Davant l’èxit d’aquesta activitat, la qual va exhaurir les inscripcions de la primera sessió que es va dur a terme a finals de juliol, demà es tornaran a oferir sessions de pàdel surf inclusiu amb la participació d’una trentena de persones. De fet, enguany, per primera vegada i per donar cobertura a totes les persones que volen gaudir d’aquesta activitat, es farà una tercera jornada el pròxim diumenge dia 3 de setembre.  

L’activitat començarà demà a les 10.30 h davant del Club de Vela de la platja Llarga i s’allargarà fins a les 13.30 h i es faran tres sessions de pàdel surf: Una a les 10.30 h, una altra a les 11.30 i l’última a les 12.30 h. L’objectiu de les Onades Inclusives, les quals també compten amb el suport del Club de Vela de la platja Llarga i del Consell Esportiu del Tarragonès, és donar a conèixer l’epilèpsia i oferir la possibilitat a persones amb discapacitat de gaudir del pàdel surf amb familiars i amics.   

Segells de reconeixement d'administració oberta