Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2023 La segona edició de la trobada de les Associacions de Famílies d'Alumnat arriba aquest diumenge

La segona edició de la trobada de les Associacions de Famílies d'Alumnat arriba aquest diumenge

La segona edició de la trobada de les Associacions de Famílies d'Alumnat arriba aquest diumenge

La comunitat educativa omplirà d’activitats la Rambla de Ponent
16/11/2023

Aquest diumenge 19 de novembre les Associacions de Famílies d’Alumnat (AFA) i les escoles de la ciutat s’aplegaran per celebrar la segona edició de la trobada d’AFA Famílies, escoles i ciutat. Amb la col·laboració de l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (IMET), la jornada omplirà d’activitats la rambla de Ponent a partir de les 11 h i fins a les 14 h. 

Els infants, joves i famílies tindran l’oportunitat de participar en les nombroses activitats organitzades per les AFA de multitud de centres educatius de la ciutat. S’oferirà una gran varietat d’activitats: jocs col·laboratius i d’habilitats, conta contes, gimcana, treballs manuals amb productes reciclats o tallers, entre altres. A més a més, també es faran exhibicions d’activitats extraescolars que es duen a terme als centres escolars: bàsquet, creació de personatges de còmics, gegants, arts marcials, batucada...  

La trobada comptarà amb la participació del conseller d’Educació de l’Ajuntament de Tarragona, Berni Álvarez, i en el transcurs de la jornada es llegirà un manifest que reivindicarà l’important paper de les AFA en la comunitat educativa.  

El principal objectiu d’aquesta trobada és donar visibilitat a la tasca i a la funció educativa que duent a terme les AFA i, a la vegada, reivindicar l’espai públic com un espai de joc. L’IMET, com espai de trobada educativa de les famílies de Tarragona, col·labora i acompanya a les AFA; ofereix espais per donar a conèixer el paper d’aquestes entitats en l’àmbit educatiu i impulsa el seu creixement.  

Segells de reconeixement d'administració oberta