Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2023 L'Escola de Famílies celebra la primera xerrada del curs sobre l’educació en l’adolescència

L'Escola de Famílies celebra la primera xerrada del curs sobre l’educació en l’adolescència

L'Escola de Famílies celebra la primera xerrada del curs sobre l’educació en l’adolescència

Tindrà lloc el 19 d’octubre i anirà a càrrec de la pedagoga, mestra i escriptora Eva Bach
10/10/2023

L’Escola de Famílies de l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (IMET) i les Associacions de Famílies d’Alumnat de Tarragona ja està a punt per a la primera xerrada d’aquest curs escolar. Porta per títol "L’adolescència, un esclat de vida i emocions. 12 idees inspiradores per educar adolescents d’avui" i tindrà lloc el pròxim 19 d’octubre a les 18 a l’IMET.  

Aquesta primera xerrada, a càrrec d’Eva Bach, girarà entorn al sentit, reptes i necessitats de l'adolescència i té l’objectiu d’ajudar a entendre aquesta etapa des del punt de vista psicoevolutiu, neurobiològic i emocional. La ponent aportarà 12 idees per educar adolescents d'avui i parlarà d’actituds adultes per a una bona relació i comunicació amb els fills i filles. Eva Bach és pedagoga, mestra, escriptora, conferenciant, pionera i promotora de l’educació emocional en els àmbits familiar i escolar a Catalunya i a altres comunitats. 

Les persones interessades es poden inscriure, de forma gratuïta, telemàticament, a través del web de l'IMET.

L’Escola de Famílies  

L’Escola de Famílies és un projecte a través del qual l’IMET i les Associacions de Famílies d’Alumnat de Tarragona ofereixen recursos formatius a les famílies com a eina d’intervenció preventiva per treballar competències relacionades amb la parentalitat positiva i la criança respectuosa. Són xerrades gratuïtes i obertes a les famílies i adults interessats de Tarragona.  La informació i xerrades que es programen en el marc de l'Escola de Famílies es poden consultar en aquesta secció del web de l'IMET. 

Segells de reconeixement d'administració oberta