Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2023 L'IMET transforma aquest juliol les escoles en Laboratoris Creatius

L'IMET transforma aquest juliol les escoles en Laboratoris Creatius

L'IMET transforma aquest juliol les escoles en Laboratoris Creatius

Les inscripcions per gaudir d'aquestes activitats gratuïtes de lleure infantil s'obren el dimecres 17 de maig
15/05/2023

L’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (IMET) obre les inscripcions aquesta setmana per dur a terme, durant el mes de juliol, les activitats educatives d'estiu Laboratoris Creatius. Una proposta adreçada a infants de la ciutat que utilitzen l’art com a mitjà educatiu per garantir un lleure inclusiu i integrador, que permeti incrementar les oportunitats educatives més enllà de l’escola.    

S’ofereixen trenta 30 places setmanals, del 3 al 28 de juliol, d’aquest projecte artístic que es farà a diferents 5 centres educatius: com són les escoles Escola Riuclar, Escola Ponent, Escola  Marcel·lí Domingo, Escola Sant Salvador i Escola Saavedra. Un total de 600 nens i nenes infants d’entre 3 i 12 anys podran apuntar-se a les activitats que es faran els matins de dilluns a divendres de 9 a 13 h, de forma gratuïta.  

Els Laboratoris Creatius pretenen fomentar la creativitat i els llenguatges artístics entre els  infants participants com a competències indispensables, incorporant especialistes en les diferents disciplines treballades. Així doncs, es treballen disciplines artístiques ben diverses, que van des de les arts plàstiques fins a les escèniques; passant per la ciència i l’experimentació, l’artesania o les arts musicals. Amb aquesta proposta es vol enfortir l'oferta del lleure educatiu, complementant l'oferta d'activitats organitzades per les Associacions de Famílies (AFA).

Aquest projecte impulsat des de l'IMET, està emmarcat dins el Pla Educatiu d'Entorn i compta amb el suport i el finançament del Fons Europeu Next Generation.  

Les inscripcions comencen dimecres 17 de maig de manera presencial a la seu de l’IMET  i a les seus del Centres Cívics (amb suport per a aquelles famílies amb dificultats en la tramitació telemàtica) o a l’enllaç: https://inscripcions.tarragona.cat/ca/ 

Consulteu tota la informació sobre els Laboratoris Creatius al web estiu.tarragona.cat.

Segells de reconeixement d'administració oberta