Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2023 L'Oficina Municipal d'Escolarització ofereix aquest dimecres una xerrada sobre la preinscripció

L'Oficina Municipal d'Escolarització ofereix aquest dimecres una xerrada sobre la preinscripció

L'Oficina Municipal d'Escolarització ofereix aquest dimecres una xerrada sobre la preinscripció

L'activitat s'adreça a famílies amb infants nascuts l'any 2020 que el pròxim setembre comencen l'escola
28/02/2023

Amb motiu de l’inici de la preinscripció escolar, previst pel pròxim 6 de març, l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) ofereix aquest dimecres, 1 de març, la xerrada “La preinscripció a Tarragona”. L’activitat tindrà lloc de forma telemàtica, s’iniciarà a les 15.15 h i anirà a càrrec del personal tècnic de l’OME. Tot i estar oberta a tota la comunitat educativa de la ciutat, la xerrada s’adreça especialment a les famílies amb infants nascuts l’any 2020, que el pròxim setembre poden començar P3.  

L’objectiu de la xerrada és oferir informació sobre els aspectes més rellevants de la preinscripció, com ara el calendari escolar, els criteris de prioritat i la documentació a presentar. En el transcurs de la xerrada s’explicarà tot el procés tècnic de la preinscripció escolar i es donarà veu a les famílies per tal que puguin resoldre els possibles dubtes. La participació en la xerrada és gratuïta.  

Podeu seguir telemàticament la conferència a través de l'enllaç següent.

Segells de reconeixement d'administració oberta