Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2023 Més de 700 alumnes participen en la Jornada Esportiva de Centres Educatius de Ponent

Més de 700 alumnes participen en la Jornada Esportiva de Centres Educatius de Ponent

Més de 700 alumnes participen en la Jornada Esportiva de Centres Educatius de Ponent

És una iniciativa del Pla Educatiu d’Entorn que ha tingut lloc aquest dimarts als barris de La Granja i Torreforta
28/03/2023

Més de 700 alumnes de sisè de primària i de primer d’ESO de nombroses escoles i instituts dels barris de Ponent han participat aquest dimarts en la jornada esportiva dels centres educatius de Ponent. La trobada lúdica i esportiva ha tingut lloc als camps de futbol municipals de La Granja i de Torreforta i ha comptat amb l’assistència de l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, i la consellera d'Esports, Maria José López

Es tracta d’una activitat organitzada en el marc del Pla Educatiu d’Entorn que té com a objectiu que l’alumnat gaudeixi d’una jornada lúdica, de cohesió i de convivència en la qual el treball en equip i la interacció entre els nens i nenes de tots els centres educatius participants són els veritables protagonistes. Hi participen alumnes de l’Institut Collblanc, l’Escola Bonavista, l’Institut Escola Mediterrani, el Col·legi Joan XXIII, l’Escola Campclar, l’Escola Els Angels, l’Escola La Floresta, l’Institut Torreforta, l’Escola Torreforta i el Col·legi la Salle-Torreforta.  

L’alumnat de l’Institut Cal·lipolis del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Ensenyament i Animació Socioesportiva i del Grau Universitari d’Educació Primària de la Universitat Rovira i Virgili (URV) ha estat l’encarregat de preparar diversos jocs esportius no competitius, unes activitats que fomenten els valors de l’esport i dels hàbits de vida saludables. En la jornada també hi ha col·laborat el Pla Català d’Esports a l’Escola, el Consell Esportiu Tarragonès i el Patronat Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona.  

Pla Educatiu d’Entorn  

El Pla Educatiu d’Entorn (PEE) és una iniciativa de cooperació educativa entre el Departament d’Educació de la Generalitat i l’Ajuntament de Tarragona que vol donar resposta integrada i comunitària a les necessitats educatives dels infants i joves, coordinant i dinamitzant l’acció educativa d’una zona més enllà de l’àmbit escolar.  

Segells de reconeixement d'administració oberta