Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2023 Tarragona es prepara per a la preinscripció amb la xerrada "Ens preparem per a l'escola"

Tarragona es prepara per a la preinscripció amb la xerrada "Ens preparem per a l'escola"

Tarragona es prepara per a la preinscripció amb la xerrada "Ens preparem per a l'escola"

L’activitat, adreçada a famílies amb infants nascuts el 2020, tindrà lloc el pròxim dimecres 15 de febrer
10/02/2023

L'Institut Municipal d'Educació de Tarragona (IMET) ja es comença a preparar per a la preinscripció escolar del curs 2023-2024 i a través de l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME) ofereix la xerrada "Ens preparem per a l'escola" que anirà a càrrec de Josep Maria Cornadó, Doctor en Ciències de l'Educació per la Universitat Rovira i Virgili (URV).

La xerrada tindrà lloc el pròxim 15 de febrer a les 15.15 h a la sala d'actes de l'IMET i es podrà seguir també en línia connectant-se a l'enllaç de la sessió. A més, la xerrada es projectarà en directe als Centres Cívics de Torreforta, Sant Pere i Sant Pau i Llevant, per aquelles famílies que vulguin adreçar-s'hi. L'activitat s'adreça especialment a famílies amb infants nascuts el 2020, que el pròxim setembre poden començar I3, però està oberta a tota la comunitat educativa de la ciutat.

L'objectiu d'aquesta activitat és generar un espai on poder compartir inquietuds i dubtes; i minimitzar preocupacions de cara a la incorporació dels seus fills i filles a l'escola per primera vegada.

Més informació sobre la xerrada

Segells de reconeixement d'administració oberta