Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2023 Torna el cicle ‘Matins en família’ amb activitats lúdicoeducatives i recorreguts per diferents espais emblemàtics de la ciutat

Torna el cicle ‘Matins en família’ amb activitats lúdicoeducatives i recorreguts per diferents espais emblemàtics de la ciutat

Torna el cicle ‘Matins en família’ amb activitats lúdicoeducatives i recorreguts per diferents espais emblemàtics de la ciutat

Fins al 22 de juliol s'ofereixen activitats gratuïtes per a tota la família
15/06/2023

L’Ajuntament de Tarragona, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn, ha tornat a engegar el cicle ‘Matins en família’. Es tracta d’una activitat impulsada per l’Ajuntament de Tarragona, a través de l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (IMET), conjuntament amb el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya en el marc del Pla Educatiu d’Entorn. És un projecte socioeducatiu adreçat a les famílies amb la intenció de compartir temps de lleure de qualitat i, al mateix temps, recórrer espais d’interès de la ciutat de Tarragona vinculats a l’àrea d’influència del Pla Educatiu d’Entorn.  

Fins al pròxim 22 de juliol, s’oferiran activitats lúdiques i educatives que combinen diferents disciplines artístiques com ara la narració, l’artesania, la poesia, el dibuix, la música i l’escultura efímera. Les activitats es van reprendre el passat diumenge amb una passejada dinamitzada entre el Mas de l’Àngel i el Pont del Diable; i continuen avui, dijous 15 de juny, amb una activitat de lectura, titelles i treballs manuals a la Biblioteca Municipal Pepita Ferrer. Les pròximes activitats tindran lloc al Bosquet de Sant Pere i Sant Pau aquest dissabte 17 de juny a les 11 h i a les Coves del Llorito l’endemà, diumenge, a partir de les 19 h.  

Les propostes continuaran dilluns 19 de juny a les 17.30 h a la Muntanyeta de Sant Pere i Sant Pau, el diumenge 9 de juliol a les 11 h a l’Ermita de la Salut, el diumenge 16 de juliol a les 11 h a la Part Alta i el dissabte 22 de juliol a les 19.30 h al Camí de la Budellera.  

El cicle ‘Matins en família’ està obert a tota la ciutadania i la inscripció és gratuïta. Les famílies interessades cal que s’inscriguin al correu electrònic matinsenfamilia@gmail.com, ja que les places són limitades.   

Pla Educatiu d’Entorn    

El Pla Educatiu d’Entorn és una iniciativa de cooperació educativa entre el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Tarragona, mitjançant l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (IMET),  per coordinar i dinamitzar l’acció educativa en els diferents àmbits de la vida dels infants i joves. El pla té com a objectiu aconseguir l’èxit educatiu de l’alumnat i contribuir a la cohesió social mitjançant l'equitat, l’educació intercultural, el foment de la convivència, l’ús de la llengua catalana i el treball en xarxa dels diferents agents educatius de la comunitat.   

Segells de reconeixement d'administració oberta