Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2023 Torna l'espai educatiu i familiar La Guingueta els diumenges de maig al Parc de la Ciutat

Torna l'espai educatiu i familiar La Guingueta els diumenges de maig al Parc de la Ciutat

Torna l'espai educatiu i familiar La Guingueta els diumenges de maig al Parc de la Ciutat

Les activitats, obertes i gratuïtes, tenen lloc de 10.30 a 13.30 h
05/05/2023

Aquest diumenge 7 de maig torna l’activitat familiar de cap de setmana al Parc de la Ciutat, que s’allargarà la resta de diumenges de maig al matí i que engega amb l’obertura de portes de La Guingueta, que vol ser un espai de joc lliure, amb micròfon obert per a entitats de lleure i associacions i molta música. 

El diumenge següent, 14 de maig, serà el torn del Rubik, un taller de cubs, un concurs per als més grans i joc lliure per als petits. En aquesta activitat es comptarà amb la col·laboració de Rubikids,, que aproparà la seva expertesa i materials per treballar habilitats matemàtiques des d’una vessant lúdica. El diumenge següent, 21 de maig, Una tribu d’indis arribarà de l’antic Oest americà al Parc de la Ciutat i portarà per a tots i totes tallers de construcció de tipis, tòtems, jocs de punteria i plomes. I finalment, el 28, Dia Internacional del Joc, s’oferirà tot tipus de jocs de taula familiars, així com jocs dirigits i joc lliure, per a tots i totes els edats.  

Aquesta programació, organitzada per l’Institut Municipal d’Educació (IMET), respon a la necessitat de dotar d’activitats educatives i familiars el centre de la ciutat, oferint una programació setmanal, en horari de cap de setmana, combinada amb cessió de material educatiu i lúdic amb format joc lliure per a infants de fins a 12 anys i les seves famílies; així com convertir aquest parc en el pol de dinamització educativa i de lleure a la ciutat, dins el projecte de Ciutat Educadora.  

Aquestes activitats se celebraran els matins de 10.30 a 13.30 h i seran de caràcter obert. 

Mës informació sobre La Guingueta al web d'Educació de l'Ajuntament de Tarragona.

Segells de reconeixement d'administració oberta