Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2023 Una quinzena de centres educatius presenten els seus projectes per una Tarragona sostenible

Una quinzena de centres educatius presenten els seus projectes per una Tarragona sostenible

Una quinzena de centres educatius presenten els seus projectes per una Tarragona sostenible

La mostra que recull la tasca de l'alumnat es podrà veure al Centre Cultural Antic Ajuntament fins al 13 de juny
Una quinzena de centres educatius presenten els seus projectes per una Tarragona sostenible Foto: Tjerk van der Meulen.
02/06/2023

Aquest divendres al matí, al Centre Cultural Antic Ajuntament, ha tingut lloc la presentació dels projectes per una Tarragona sostenible, que ha anat a càrrec de l’alumnat representant d’una quinzena de centres educatius de la ciutat. Es tracta de l’acte de cloenda del grup de treball ‘Lectura i entorn’, emmarcat en el Pla Educatiu d’Entorn. El tema escollit aquest curs escolar s’ha basat en un dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, el qual vol aconseguir que les ciutats i els assentaments humans siguin inclusius, segurs, resilients i sostenibles.  

L’acte ha finalitzat amb la inauguració de l’exposició "Mira, parla, actua: per una Tarragona sostenible", una mostra que recull el resultat final del treball fet al llarg d’aquest curs escolar i que es podrà veure al Centre Cultural Antic Ajuntament fins al pròxim 13 de juny. L’exposició forma part enguany del cicle Cultura i extinció.  

L’acte ha comptat amb la participació del conseller d'Educació de l'Ajuntament de Tarragona en funcions, Manel Castaño, i la inspectora d’Educació, Rosa Maria Codines.  

Segells de reconeixement d'administració oberta