Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Grups municipals Grup Municipal PPC Notícies, mocions i articles 2019-2023

Notícies, mocions i articles 2019-2023

Nota de premsa - José Luis Martín: “El govern Ricomà abandona Tarragona Turisme davant la temporada turística més complexa de la nostra història recent”

El grup municipal del Partit Popular de Tarragona mostra la seva preocupació al haver-se conegut que el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona queda “doblement escapçat”; el que considera “una mostra més del menyspreu d’ERC cap a un àrea que havia d’ésser estratègica pel futur de Tarragona”

Llegir Més

El PP de Tarragona demana la dimissió de l’Alcalde Ricomà i no descarta emprendre accions legals

El portaveu José Luis Martín assenyala a l’Alcalde Ricomà com a responsable d’un possible increment de contagis a Tarragona i de deteriorar la imatge de seguretat de la ciutat.

Llegir Més

José Luis Martín (PP): “L’alcalde Ricomà va mentir en el cost de les Festes Majors que va organitzar en plena pandèmia”

"La celebració de les Festes de Santa Tecla no només va suposar un risc pels tarragonins, ens va costar gairebé el mateix que en un any normal, més de 360.000 €: gairebé el doble del que l’alcalde va comunicar”.

Llegir Més

José Luis Martín (PP): “El govern Ricomà ha fracassat estrepitosament amb el seu pla d’ajudes al comerç”

"Només s’ha adjudicat un 20% dels prop de 500.000€ consignats en ajudes al comerç tarragoní per a fer front a les pèrdues provocades per la pandèmia.”

Llegir Més

José Luis Martín (PP): “És un escàndol que la Generalitat hagi decidit no assistir al plenari d'IQOXE"

“Exigim que el Sr. Ricomà doni explicacions sobre aquest canvi a l’ordre del dia i que la resta de grups municipals es sumin a la nostra petició. Aquest plenari no es pot celebrar sense la presència de la Generalitat, administració que té les competències en seguretat química i que ha de donar respostes a tots els tarragonins”.

Llegir Més

José Luis Martín (PP): “Ricomà ha privatitzat les festes de Santa Tecla i ha convertit TGN en una exhibició de macrobotellots"

El Grup Municipal del Partit Popular de Tarragona ha demanat l’informe jurídic que l’alcalde va utilitzar per aplicar les restriccions als locals d’hostaleria i restauració durant les Festes, i ha exigit transparència i assumpció de responsabilitats en la gestió de las entrades als actes.

Llegir Més

Segells de reconeixement d’administració oberta