Esteu aquí: Inici Educació Estudiar a TGN Ensenyament d'adults El Centre

El Centre

C.M.F.A Fòrum

El Centre Municipal de Formació d'Adults Fòrum és un espai obert a tota la ciutadania per donar respostes educatives i de millora professional a tota la població adulta. Treballem perquè l’alumnat adquireixi els coneixements i millorin les competències tècniques i professionals. Ens definim com una escola inclusiva, transversal, amb perspectiva de gènere i preocupada pel medi ambient.

Història

El C.M.F.A Fòrum va estar creat segons una resolució de l’onze de maig l’any 1995; de titularitat municipal va rebre el nom de Pere Martell per la seva ubicació en el carrer Pere Martell, 14. Actualment, el centre ha canviat d’ubicació i forma part de l’IMET en les instal·lacions al carrer Ramon i Cajal, 70, antic convent de les germanes Clarisses.

Cal dir que el centre té els seus orígens en els primers ajuntaments democràtics. Durant el curs 80-81 des de l’Ajuntament de Tarragona es va contractar quatre mestres per a tasques docents amb la idea de promocionar l’ensenyament permanent d’adults. A partir d’aquell moment es va anar ampliant la contractació tant des de l’Ajuntament com des de la Generalitat.

Actualment

El C.M.F.A Fòrum acull actualment més de sis-cents alumnes. A més a més dels cursos que s’imparteixen a Tarragona ciutat a l’aula Centre també conté aules a barris: una a Sant Pere i Sant Pau i una a Sant Salvador.

OFERTA FORMATIVA

DOCUMENTS DE CENTRE

Projecte educatiu de centre

Programació general anual

Projecte lingüístic

Reglament de règim intern

Projecte de direcció 2019-2023

Cultura Digital

Estratègia Digital de Centre

Segells de reconeixement d'administració oberta