Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2011 Aquest dimarts s'ha signat l'acta de replanteig de les obres de remodelació de l'edifici de la Chartreuse

Aquest dimarts s'ha signat l'acta de replanteig de les obres de remodelació de l'edifici de la Chartreuse

Aquest dimarts s'ha signat l'acta de replanteig de les obres de remodelació de l'edifici de la Chartreuse

Les obres per acollir l’EOI estaran enllestides el març del 2013
17/05/2011

El conseller d’Ensenyament, Joan Sanahujes, la presidenta de l’empresa municipal SMHAUSA, Victòria Pelegrin, i els representants de la UTE formada per Acciona i Transcornejo han signat aquest dimarts l’acta de replanteig de les obres de remodelació de l’edifici de la Chartreuse per tal de convertir-lo en la seu de l’Escola Oficial d’Idiomes de Tarragona.

Joan Sanahujes ha afirmat que “aquest és el darrer tràmit per iniciar la rehabilitació de l’edifici i habilitar-lo com a seu de l’EOI. Les obres tindran una durada de 22 mesos i  estaran enllestides el març del 2013”. Cal recordar, que el cost econòmic és de 6,2 milions d’euros i l’assumeix el Servei Municipal d’Habitatge, posteriorment la Generalitat el retornarà.

L’Escola Oficial d’Idiomes ocuparà tres plantes de l’edifici que està ubicat a l’esquerra de l’entrada del patí central, accedint-hi per la plaça dels Infants.

L’organització de les plantes baixes i primera consistirà en un passadís central i aules i despatxos a banda i banda, ambdues tenen 1.219 m2 de superfície. En l’última planta, sota les encavallades, s’hi ubicaran: la biblioteca/mediàtica/internet, zona d’estudis amb possibilitats d’accés directe des del carrer (torre del rellotge) i, a l’altre extrem, l’auditori de 175 m2 amb la possibilitat d’accedir-hi des del carrer pel pati posterior.

D’altra banda, el projecte també inclou el condicionament de l'edifici dels alambins, els tallers i cellers i el pati de la fàbrica.

El projecte d’adequació de l’edifici ha estat redactat pels arquitectes Víctor Seguí Santana i Josep Pratdebasa Fargas i l’enginyer Joan Font Armengol.

Segells de reconeixement d’administració oberta