Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2011 Cloenda del Pla Educatiu d'Entorn de Tarragona

Cloenda del Pla Educatiu d'Entorn de Tarragona

Cloenda del Pla Educatiu d'Entorn de Tarragona

Divendres al Centre Cívic de Torreforta
03/06/2011

Aquest divendres, a les 17.30 h, al Centre Cívic de Torreforta, se celebrarà la cloenda del Pla Educatiu d’Entorn de Tarragona amb una mostra de les activitats desenvolupades, el lliurament de diplomes a tots els voluntaris del Pla i un taller de foment de la lectura. A l’acte hi assistirà el conseller d’Ensenyament, Joan Sanahujes.

El Pla Educatiu d’Entorn té com a objectius: aconseguir l’èxit educatiu de tot l’alumnat i promoure la cohesió social a través de l’educació intercultural, l’equitat i el foment de l’ús de la llengua catalana.

Les actuacions s’han desenvolupat a Sant Salvador, la zona de Ponent, Bonavista i La Canonja i en concret a 6 llars d’infants, 13 escoles, 4 instituts i 1 UEC de les tres zones, en horari lectiu i extraescolar amb el treball conjunt de les AMPA i la col·laboració d’ entitats, com per exemple: Biblioteca Pública de Torreforta, Punt Òmnia de Campclar, Plans de Desenvolupament Comunitari Torreforta, Riuclar i Sant Salvador, Taula Interdisciplinar de Sant Salvador, Esplai de la Floresta, etc.

El Pla Educatiu d’Entorn es realitza entre el Departament d’Ensenyament de la Generalitat i l’Ajuntament de Tarragona. La Fundació Casal Amic hi col·labora en la gestió i coordinació.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta