Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2011 Concert de Nadal a l’Institut Pons d’Icart.

Concert de Nadal a l’Institut Pons d’Icart.

Concert de Nadal a l’Institut Pons d’Icart.

Es va inaugurar el Batxillerat d’Arts Escèniques, Música i Dansa i es va presentar el mural de commemoració del Bicentenari 1811
Concert de Nadal a l’Institut Pons d’Icart. Presentació de les obres pictòriques dedicades als Herois de Tarragona 1811 per part d'alumnes de l'Institut Pons d'Icart.
21/12/2011

L’alcalde de Tarragona, Josep Félix Ballesteros, va assistir ahir al concert de Nadal que inaugurava el Batxillerat d’Arts Escèniques, Música i Dansa impartit a l’Institut Pons d’Icart. Els alumnes d’ESO i BAT del centre van interpretar diversos temes musicals i recitar poesies dins un repertori força variat.

A més es van presentar dues obres d'art pictòric que l'alumnat del centre ha creat, sota la direcció de la professora Francina Collado i dedicades als Herois de Tarragona 1811 en l’any de la commemoració del bicentenari del setge. Ha intervingut en l'acte el Sr. Josep Maria Buqueras Bach, el qual també va exposar un document audiovisual que s’ha elaborat sobre aquesta temàtica juntament amb Manuel Ros, "Als herois de Tarragona 1811".

 

Segells de reconeixement d’administració oberta