Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2011 L'alcalde defensa "l'aposta de l'Ajuntament per la qualitat educativa de les llars d'infants municipals"

L'alcalde defensa "l'aposta de l'Ajuntament per la qualitat educativa de les llars d'infants municipals"

L'alcalde defensa "l'aposta de l'Ajuntament per la qualitat educativa de les llars d'infants municipals"

Josep Fèlix Ballesteros ha visitat aquest dilluns la Llar d'Infants del Miracle
L'alcalde defensa "l'aposta de l'Ajuntament per la qualitat educativa de les llars d'infants municipals" L'alcalde durant la visita a la llar
14/11/2011

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha visitat aquest dilluns la Llar d’Infants del Miracle. La trobada ha començat amb una salutació a la direcció del centre i a la representant dels pares i, a continuació, l’alcalde ha entrat a les classes per veure com els professors treballen amb els nens més petits del centre. “L’equip de govern segueix apostant per tenir llars d’infants municipals amb la millor qualitat possible i la del Miracle és un exemple. La gran demanda dels pares per les llars municipals demostra que el nivell pedagògic és molt alt i perquè tenim un equip docent molt preparat”, ha subratllat l’alcalde Ballesteros. I ha afegit: ”Mentre la Generalitat està reduint la seva aportació a les llars municipals, l’Ajuntament de Tarragona segueix apostat per la qualitat en l’educació infantil”.

Aquesta trobada s’emmarca dins el projecte L’Alcalde vol parlar amb vostès engegat des de l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona. L’objectiu és fomentar la implicació de les famílies de nens i nenes escolaritzats a Tarragona en el seu entorn social i comunitari, dinamitzar la participació a partir de les institucions que els acullen, i transmetre la preocupació de l’Ajuntament envers els ciutadans més joves del municipi, tot incrementant els canals de comunicació i suport amb les seves famílies.

Segells de reconeixement d’administració oberta