Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2011 La ciutat francesa d'Orléans acull una exposició sobre jardins i plantes medicinals de Tàrraco

La ciutat francesa d'Orléans acull una exposició sobre jardins i plantes medicinals de Tàrraco

La ciutat francesa d'Orléans acull una exposició sobre jardins i plantes medicinals de Tàrraco

La mostra es podrà veure a la primavera al Museu Nacional Arqueològic de Tarragona
24/10/2011

El passat divendres 14 d’octubre la ciutat francesa d’Orléans va inaugurar l’exposició “Paradisus. Jardins i plantes medicinals de Tàrraco a Orléans”, que s’ha realitzat en el marc del programa europeu Comenius Regio: Biodiversitat. Jardins romans i jardins del Loira, dut a terme entre les ciutats agermanades de Tarragona i Orléans.

L’exposició l’ha realitzat conjuntament el Museum d’Orléans i el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona i ha estat coordinada pels ajuntaments d’aquestes dues ciutats amb la participació de diverses institucions municipals.

La inauguració va comptar amb la presència d’una delegació de Tarragona encapçalada pel director de l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (IMET), Carles Cepero, i estarà oberta al públic fins l’11 de març de 2012. Posteriorment, el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona acollirà l’exposició del 30 de març al 28 d’agost de 2012.

“Paradisus. Jardins i plantes medicinals de Tàrraco a Orléans” vol apropar el coneixement de l’ús de les plantes medicinals al llarg de la història, així com de la formalització i funció dels jardins en època romana i medieval, lligat a les realitats històriques de les ciutats d’Orléans i de Tarragona.

Segells de reconeixement d’administració oberta