Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2011 Últims dies per matricular-se a l'Escola Municipal de Música

Últims dies per matricular-se a l'Escola Municipal de Música

Últims dies per matricular-se a l'Escola Municipal de Música

L'Aula d'Instruments Tradicionals i el Taller de Guitarres ofereixen l'aprenentatge a infants de 8 a 10 anys
05/09/2011

L’Escola Municipal de Música de Tarragona enceta un nou curs i durant els propers dies es tanca el període de matriculació.

L’Aula d’Instruments Tradicionals (AIT) de l’Escola ofereix places per als nens i nenes que es vulguin iniciar en aquests estudis. L’AIT és pionera en la pràctica dels instruments tradicionals des d’edats primerenques. Per facilitar-ne l’aprenentatge, els alumnes treballen amb instruments fets a mida per a mans petites.

Les places que estan pendents de cobrir van dirigides a infants de 8 a 10 anys. Els instruments que s’hi poden aprendre són la gralla, tarota, tenora, tible, flabiol i tamborí, acordió diatònic, sac de gemecs, timbal i percussió tradicional. A banda de l’especialitat instrumental, es treballen matèries com les agrupacions tradicionals, el llenguatge musical, el folklore, la història de la música, dansa i cançó que permeten assolir una formació àmplia en el camp de la música d’arrel tradicional.

La línia formativa té una durada de quatre cursos, al final de la qual, els alumnes poden obtenir el títol d’Instrumentista Tradicional.

Una altra de les possibilitats que ofereix el centre és el Taller de guitarres que s’imparteix a Bonavista i a Sant Salvador. En aquesta línia que s’inicia entre els 8 i 10 anys, els alumnes es formen en la guitarra clàssica, en grups de 2 alumnes i també formen part d’una agrupació de guitarres més gran.

Per poder fer la matrícula cal adreçar-se a la Secretaria de l’Escola Municipal de Música (c. Armanyà, 10). L’horari d’atenció al públic és de 10 a 12 h.
 

Segells de reconeixement d’administració oberta