Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2011 Una trentena de centres i entitats van participar al I Fòrum de l'FP i l’Ocupació de Tarragona

Una trentena de centres i entitats van participar al I Fòrum de l'FP i l’Ocupació de Tarragona

Una trentena de centres i entitats van participar al I Fòrum de l'FP i l’Ocupació de Tarragona

El saló Professional Point es va celebrar els dies 17 i 18 de març al Palau de Congressos de la ciutat
01/03/2011

El Palau de Congressos va acollir els dies 17 i 18 de març el I Fòrum de l’FP i l’Ocupació de Tarragona Professional Point. El Fòrum és un Espai de trobada entre els Instituts, centres de formació públics i privats de la nostra ciutat i les persones interessades en iniciar una trajectòria formativa post obligatòria o millorar la seva qualificació professional.

El Fòrum impulsa la col·laboració entre els diferents agents implicats i promou el treball conjunt en la presentació de les alternatives formatives, la preparació d’activitats de difusió i informació i l’organització d’activitats i de tallers demostratius de les diferents especialitats.

Les activitats contribuiran a la promoció de la formació professional, facilitant la visibilització dels itineraris a l’abast i fent més comprensibles els currículums formatius de les diferents especialitats o àrees.

Així mateix, la Fira va comptar amb un espai dedicat a l’orientació professional. Les persones interessades van rebre, de personal tècnic, les pautes i orientacions necessàries per a la definició del perfil laboral o el projecte professional, rebent suport per al disseny dels itineraris més adients així com per l’assoliment de l’objectiu professional.

Per a més informació:

Segells de reconeixement d’administració oberta