Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2011 Xerrada informativa adreçada a les famílies amb infants que el propers curs faran P3

Xerrada informativa adreçada a les famílies amb infants que el propers curs faran P3

Xerrada informativa adreçada a les famílies amb infants que el propers curs faran P3

Organitzada per l'OME, el divendres 28 de gener a les 18 hores, a la seu de l'Institut Municipal d'Educació
26/01/2011

L’Oficina Municipal d’Escolarització ha organitzat pel proper divendres 28 de gener una xerrada informativa sobre el procés de preinscripció i matrícula dirigida a les famílies amb infants nascuts el 2008, i que vulguin fer la preinscripció al primer curs del segon cicle d'educació infantil (P3). La conferència tindrà lloc a les 18 hores, a la seu de l’Institut Municipal d’Educació (av. Ramón y Cajal, 70.).

D’altra banda, cal assenyalar, que el  procés d’admissió d’alumnes a les escoles, col·legis i instituts, en tots els nivells educatius, comprèn un període de preinscripció i un altre de matriculació. El període de preinscripció pel curs 2011-12 serà del 14 al 25 de febrer.

Uns dies abans de presentar la sol·licitud, els centres educatius solen organitzar trobades, visites o jornades de portes obertes per donar a conèixer el centre. Des de l'Oficina Municipal d’Escolarització es recomana l’assistència a les mateixes, ja que és molt important que les famílies es facin una idea encertada dels centres i augmenti el seu criteri a l’hora de consignar-los en la sol·licitud.

Ja podeu consultar els dies i horaris de les jornades de portes obertes dels diferents centres d’ensenyament:

Segells de reconeixement d’administració oberta