Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2016 L'Ajuntament atorgarà la Medalla de la Ciutat 2016 a l'Escola Saavedra

L'Ajuntament atorgarà la Medalla de la Ciutat 2016 a l'Escola Saavedra

L'Ajuntament atorgarà la Medalla de la Ciutat 2016 a l'Escola Saavedra

El centre escolar porta més de cents anys a la ciutat
21/04/2016


Amb motiu de la celebració del centenari de l'Escola Saavedra el curs passat 2014-2015, la Comissió Informativa de Cultura, Festes, Patrimoni i Turisme de l'Ajuntament de Tarragona, ha decidit atorgar-li la medalla de la ciutat d'enguany. Aquesta proposta passarà a aprovació final pel Consell Plenari de demà divendres 22 d'abril.

El Saavedra és un col·legi referent a la història de la ciutat, per on han passat milers d'alumnes i mestres tarragonins i que donada la seva situació estratègica al centre de la ciutat, té a més un valor afegit a la vida social i educativa. Fundada el 1913, és la primera escola construïda especialment com a centre de titularitat pública. Al llarg de la seva història ha experimentat diverses aturades i trasllats –causats per la guerra, la construcció de l'aparcament, etc.- fins a l'any 1994 que es va traslladar. Però el curs 2001-2002 torna a la seva ubicació originària amb un nou edifici, que és el que en poden gaudir avui els seus alumnes, mestres i famílies.
 

Segells de reconeixement d’administració oberta