Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2017 Dimarts comença la preinscripció a les llars d'infants públiques de la ciutat

Dimarts comença la preinscripció a les llars d'infants públiques de la ciutat

Dimarts comença la preinscripció a les llars d'infants públiques de la ciutat

El Plenari ha aprovat la congelació de les quotes. Fins al 12 de maig, les famílies interessades poden presentar la seva sol·licitud.
Dimarts comença la preinscripció a les llars d'infants públiques de la ciutat Imatge d'arxiu. Festa de la Castanyada a la Llar d'Infants Cèsar August.
28/04/2017

Aquest dimarts 2 de maig comença el període de preinscripció a les llars d'infants públiques a la ciutat de Tarragona. Fins al 12 de maig, les famílies interessades poden presentar la seva sol·licitud al centre on volen cursar els estudis en primera opció o a l'Oficina Municipal d'Escolarització (Av. Ramón y Cajal, 70).

La ciutat compta amb deu llars d'infants públiques, nou de titularitat municipal i una propietat de la Generalitat de Catalunya. En total s'ofereixen 444 vacants distribuïdes de la següent manera:

  • 32 per a infants nascuts l'any 2017.
  • 173 per a infants nascuts l'any 2016.
  • 239 per a infants nascuts l'any 2015.

 

Cal recordar que la capacitat total de les 10 llars d'infants públiques és de 670 places.

Tal com va aprovar ahir el Plenari Municipal, les tarifes s'han congelat i, per tant, seran les mateixes que les aplicades en el curs escolar 2016-2017. D'aquesta manera, la quota mensual per al servei d'escolarització de matí i tarda (de 9 a 12.30 h i de 15 a 17 h) oscil·larà entre els 16 i els 160 € depenent dels ingressos familiars.

El calendari de preinscripció es desenvolupa durant les següents setmanes amb les fases de publicació de llistes amb el barem provisional, reclamacions, sorteig de places (si s'escau) i la publicació de llistes d'admesos. Finalment, el període de matriculació tindrà lloc del 5 al 9 de juny.

El conseller d’Educació, Francesc Roca, ha recordat que l’Ajuntament de Tarragona “té com a prioritat l’escolarització de 0-3 anys per tal d’avançar vers una ciutat educadora, desenvolupant el projecte educatiu de ciutat com a eina de cohesió social i igualtat d’oportunitats. Amb aquest esperit es vol seguir construint una ciutat on l’educació sigui un dels pilars fonamentals per al desenvolupament individual i col·lectiu. És per aquest motiu que animem les famílies a informar-se d’aquest servei per tal que aprofitin l’oportunitat d’escolaritzar els seus fills i filles en aquesta etapa fonamental de la vida de l’infant”.

Les nou llars d’infants municipals (LLIM) són: El Ninot, La Taronja, El Miracle, El Serrallo, Sant Salvador, Sant Pere i Sant Pau, L’Arrabassada, Bonavista i Cèsar August; mentre que la llar d’infants propietat de la Generalitat és La Baldufa.

Es pot consultar tota la informació sobre el procés de presinscripció a les llars d'infants públiques per al curs escolar 2017-18 a l'apartat de centres educatius -llars d'infants.

Per a més informació, consulteu l'Annex de Preus Públics per al Servei Municipal de Llars d'Infants (pàgina 253 de les Ordenances Fiscals i de Preus Públics 2017). Hi trobareu el detall de les quotes de llars d’infants aplicables al curs 2016-2017, que són les mateixes que s’aplicaran al curs vinent.

Segells de reconeixement d'administració oberta